Disclaimer

This Sandra Dewi Unofficial site dedicated for Indonesian Beauty Woman Especially Sandra Dewi, source from infotaiment television, news paper or website and translated to english with bad grammer (sorry)
Situs Tidak Resmi Sandra Dewi ini kami dedikasikan buat Wanita-Wanita Cantik Indonesia khususnya Sandra Dewi, bersumber dari berita Infotainment baik televisi, majalah, berita juga website-website dari internet, diterjemahkan ke dalam bahasa Inggris dengan kemampuan kami yang sangat terbatas, dengan harapan Dunia mengetahui 'Kecantikan & Talented' wanita-wanita Indonesia.

Sandra Dewi on Action Series "Elang"  

Sandra Dewi played action drama series ELANG. Elang is the series drama genre action, this drama told about a secret agent who was increased in an orphanage. The eagle that was played by Wingky Wiryawan was the leading figure of the centre in this espionage story. In his mission exposed the network of the syndicate of illegal drugs, as the secret agent the "ELANG" often was pointed in the choice that was difficult between privacy and professionalism.

The "ELANG" was supported by abreast the well known name including the senior stars like Rianti Cartwright, Sandra Dewi, Mieke Amalia, Sophan Sophiaan, Nungki Kusumastuti, Ray Sahetapy, Johannes Taslim, and the small star Ranti Maria. Be full of the fight scene that mesmerised, the "ELANG" also the draught with the touch of the drama, that often put forward the humane side of a secret agent.

Another Pic Source from kapanlagi.com :

3 komentar: to “ Sandra Dewi on Action Series "Elang"

  • Dio
    8 April 2008 01.04  

    yuk main bersama Sandra Dewi : http://www.pictogame.com/play/game/UPYhv1euVPLc_sandra-dewi-and-guns

    hehehehe

  • risco saputra
    24 April 2008 02.45  

    menurut gw sandra dewi itu bintang film yang lagi naik daun dan menrut gw photo-photo bugil itu hanuyalah hasil rekayasa orang yang iri kepadanya

  • akmal
    24 April 2008 17.22  

    Ngeliat sandra dewi maen di Elang, koq gw agak2 kecewa yah.tadinya sih gw berharap di film ini doi bisa outstanding (iklannya keren sih), tapi gak tau deng episode2 berikutnya.. Dewi Sandra muach deh.

    @risco:
    Mungkin sebaiknya doi ikutan program Stress Management dulu, biar gak gampang nangis cuman gara2 foto2 fake itu :)

    curhat barudak
    http://curhatbarudak.com

Related Posts with Thumbnails