Disclaimer

This Sandra Dewi Unofficial site dedicated for Indonesian Beauty Woman Especially Sandra Dewi, source from infotaiment television, news paper or website and translated to english with bad grammer (sorry)
Situs Tidak Resmi Sandra Dewi ini kami dedikasikan buat Wanita-Wanita Cantik Indonesia khususnya Sandra Dewi, bersumber dari berita Infotainment baik televisi, majalah, berita juga website-website dari internet, diterjemahkan ke dalam bahasa Inggris dengan kemampuan kami yang sangat terbatas, dengan harapan Dunia mengetahui 'Kecantikan & Talented' wanita-wanita Indonesia.

Sandra Dewi Fan Site Privacy Statement  

What follows is the Privacy Statement for all Sandra Dewi Fan Site websites (a.k.a. blogs) including all the websites run under the http://sandradewi.blogspot.com domain.

Please read this statement regarding our blogs. If you have questions please ask us via our contact form.

Email Addresses

You may choose to add your email address to our contact list via the forms on our websites. We agree that we will never share you email with any third party and that we will remove your email at your request. We don’t currently send advertising via email, but in the future our email may contain advertisements and we may send dedicated email messages from our advertisers without revealing your email addresses to them. If you have any problem removing your email address please contact us via our contact form.

Ownership of Information

Sandra Dewi Fan Site is the sole owner of any information collected on our websites.

Comments/Message Boards

Most Sandra Dewi Fan Site websites contain comment sections (a.k.a. message boards). We do not actively monitor these comments and the information on them is for entertainment purposes only. If we are alerted to something we deem inappropriate in any way, we may delete it at our discretion. We use email validation on most of our message boards in order to reduce “comment spam.” These email addresses will not be shared with any third party.

Cookies

Currently we assign cookies to our readers in order to save their preferences. This data is not shared with any third party. Accessing our websites is not dependent on accepting cookies and all major browsers allow you to disable cookies if you wish.

Third Party Cookies

Many of our advertisers use cookies in order to determine the number of times you have seen an advertisement. This is done to limit the number times you are shown the same advertisement. Sandra Dewi Fan Site does not have access to this data.

Traffic Reports

Our industry-standard traffic reporting records IP addresses, Internet service provider information, referrer strings, browser types and the date and time pages are loaded. We use this information in the aggregate only to provide traffic statistics to advertisers and to figure out which features and editorials are most popular.

Legal proceedings

We will make every effort to preserve user privacy but Sandra Dewi Fan Site may need to disclose information when required by law.

Business Transitions

If Sandra Dewi Fan Site is acquired by or merges with another firm, the assets of our websites, including personal information, will likely be transferred to the new firm.

Links

Sandra Dewi Fan Site websites frequently link to other websites. We are not responsible for the content or business practices of these websites. When you leave our websites we encourage you to read the destination site’s privacy policy. This privacy statement applies solely to information collected by Sandra Dewi Fan Site

Notification of Changes

When Sandra Dewi Fan Site makes changes to this privacy policy we will post those changes here.

Contact Information

If you have any questions regarding our privacy policy, please contact us.

11 komentar: to “ Sandra Dewi Fan Site Privacy Statement

  • Tomy
    2 Maret 2008 22.46  

    Jadi model video klip, main film, main sinetron atau apa aja sih..That's OK.
    But, kamu harus punya prinsip yg baik & kuat di dunia seperti itu.
    Jangan lupa sering berdoa dan ke gereja ya...
    Aku percaya kamu orang baik dan Tuhan pasti kasi yang terbaik buat kamu...

  • Husni
    31 Maret 2008 00.57  

    huDear De' Sandra Dewi,

    Aku ikut prihatin mendengar dan melihat berita tentang Foto Palsu itu.
    Kalau De' Sandra Dewi ingin lebih jelas lagi melihat sebenarnya tubuh itu milik siapa, coba aja buka di
    :www.lalatx.com (36954_agnes_08_123_33lo.jpg) sepertinya namanya AGNES.
    aku sudah coba cocokin ternyata benar sama persih, hanya di ganti bagian kepalanya saja.
    So.. Jangan terus bersedih ya...
    Sukses selalu.
    Fans berat mu

    Moh Husni R (Makassar)

  • vincafox
    7 Mei 2008 01.38  

    lebih bagus blog ini jangan hanya berisi tentang ketenaran seorang sandra dewi. akan lebih bermanfaat jika blog ini di sulap sedemikian rupa sehingga bisa memberikan inspirasi kepada yang ikut berpartisipasi dan kepada siapa saja yang membacanya. seperti bagaimana perjalanan seorang sandra dewi sehingga bisa sampai kebabak ini. bagaimana perjuangan seorang sandra dewidi awal- awal karirnya sebagai seorang perndatang baru.tolong berikan inpirasi sehingga blog ini tidak berisi hanya sia-sia... tolong muat informasi yg lebih informative............... mohon tangapanya semuanya my best regard

  • Jimmy
    13 Mei 2008 01.44  

    Hi Sandra,

    Apakbar masih ingat enggak - kemarin kita ketemu di restonya si manoj di maroush..

    Aku lihat Selain kamu cantik - kamu juga pintar San - dan sy yakin
    kamu bakal sampai ke titik puncak dalam karir kamu - so go for it.. Girl... Bye Jim

  • Jimmy
    13 Mei 2008 01.56  

    Sandra coba deh mampir ke Situs Draconic King (http://www.draconicking.com/friends). Tolong komentarnya ya.

  • My Blog
    30 Mei 2008 21.57  

    Hai Sandra Dewi,kenalkan namaku Harsa Pradhirsa,mau tahu pertama kali aku tahu tentang kamu?,aku tahu kamu itu di I-Sinema Antv yang judulnya Janji Bidadari,kalau tidak salah kamu main bersama my Favourit Indah Pelapory,di FTV itu akting kamu bagus sekali.Saya rasa sebagai perkenalan,itu sudah cukup.Kalau kamu mau tahu aku,kamu bisa klik diblogku yaitu www.harsapradhirsa.blogspot.com.Disana kamu bisa tahu profilku,wassalam.

  • Harsa World
    3 Juni 2008 00.21  

    Hai Sandra Dewi...
    Ini aku lagi Harsa Pradhirsa...tolong dong balas keemailku juga boleh,wassalam.

  • dick-hardi
    13 Juni 2008 02.42  

    halo sandra, aku sangat senang sekali jika dapat bertatap muka dengan kamu

  • melok
    2 Juli 2008 02.14  

    Hi Mbak Sandra, pa kabar gw pengen banget bisa kenal sama kamu, dan gw bisa bangga apabila bisa dapatin seutas kata dari sandra...okey Mbak Sandra, gw mau bilang aja bahwa anda seorang sosok yang sangat disiplin dan baik hati andai saja aku bisa jadi teman baikmu, maka hatiku pasti senang sekali.
    aku adalah Elias Conan Boavida, putra Timor Leste dan sekarang bekerja sebagai seorang komandan police military. Mbak Sandra tetaplah tabah dalam menhadapi ujian hidup, sebab untuk menang dalam perjuangan hidup bukanlah hal yang mudah, dan aku yakin dengan kebaikan hatimu Tuhan akan selalu menjaga dan menuntun Mbak Sandra dalam meraih satu kemenangan hidup yang didambakan.

    I wish you all the best...and Boa Sorte.

  • puisi kata hati
    3 Agustus 2009 22.05  

    sadra dewi yang cantik, ga' uasah risau dan khawatir tntng gosip yng lg mendrea kamu, hal kayak gini wajar dan biasa di dunia infotainment indonesia, bkn hanya kamu ynagdikabarkan kayak gini banyank artis2 sblm kamu yang pernah di gosipkan kayak gini;masyrakat indonesia jg sudah cerdas jd ga' gampang terpengaruh gosip kayak gini..artis2 yng prnh ngalamin kayak kamu skrng jd malah tambah terkenal..jd ttp sabar n moga tambah sukses n tmbh terkenal ya..

  • puisi kata hati
    3 Agustus 2009 22.08  

    sandra dewi sapa aku..ya..

Related Posts with Thumbnails